Rabec István

Tapasztalat:

Az üzleti életben 2012 óta dolgozom. Korábban évekig a kultúrában, nemzetközi kutatási projektekben dolgoztam itthon és külföldön. Jelenleg a SOTE Mentálhigiéné Intézetében vezetést és szervezetfejlesztést, a BGE-n szervezetfejlesztést oktatok vendégoktatóként. 

Szervezetek, akikkel együtt dolgoztam: MOL, McDonald’s, Diageo, Nestlé, Siemens, Dreher, Béflex, Padthai, MVM, Netta Pannónia, Aptiv, Giro, HoneyWell, Intrexon, Lidl, OTP, Miskolci Egyetem, Prolan, Roche, ZNET

Szakterület:

Szervezetfejlesztő, tréner és coach vagyok, a Flow Magyarország tanácsadója. 15 éve foglalkozom egyének és szervezetek fejlesztésével. Munkámban és magánemberként is az őszinteségben, a bizalomban és a tudatosságban hiszek – erre ösztönzöm ügyfeleimet is.
Szakterületem a vezetői asszertivitás, konfliktuskezelés és együttműködés-fejlesztés. Minősített coach, GPOP és Human Synergistics® szervezeti kultúra tanácsadó vagyok. Az utóbbi években sokat foglalkozom és képzem magam a testtudatosság témában, leginkább a taiji és csikung terén.

Kurzusaim: