A Flow Magyarország

A Flow immáron két évtizede meghatározó szereplő Magyarország szervezetfejlesztési és felnőttképzési piacán, tréningjeinken több mint 8.000 fő vesz részt minden évben. Elsősorban nagy és közepes vállalatok vezetőit, munkatársait képezzük, ennek során halmozódott fel az a sok tudás, amit most különlegesen kedvező áron elérhetővé teszünk a nagyközönség számára is. Küldetésünk, hogy flow-ba hozzuk a világot, ezért dolgozunk minden nap. Gyere, kapcsolódj hozzánk Te is!

www.flow.hu

Trénereink, oktatóink

Trénereink, oktatóink a szakma krémjébe tartoznak, mindannyian több éves, akár évtizedes tapasztalattal rendelkeznek. Folyamatosan képezzük magunkat külföldön is, hogy a nemzetközileg elérhető legújabb tudást hozzuk Magyarországra. Képzéseinktől így kimagasló tanulási élményt és egyéni változást is várhatsz.

Eredményes tanulás

Kutatások bizonyítják, hogy a résztvevőknek mindössze 15%-a alkalmazza a tréningen megtanultakat a mindennapi munkájában úgy, hogy annak pozitív hatása lesz a szervezetre. 70% megpróbálja, de motiváció és segítség hiányában nem jár sikerrel, 15% pedig meg sem próbálja hasznosítani a tanultakat.

Mi a Flowban olyan tanulási folyamatokat tervezünk, amelyek eredményeként a résztvevők magabiztosan és tartósan tudják használni a mindennapokban azokat a készségeket, amik a kiváló teljesítményhez és az üzleti célok eléréséhez kellenek.

A flow élmény

Bizonyára te is átéltél már olyan pillanatokat, amikor annyira belemerültél abba, amivel éppen foglalatoskodtál, hogy az egész világ megállt körülötted. Amikor igazán élvezted azt, amit éppen csináltál, és kimagasló teljesítményt nyújtottál. Ez a flow élmény. Ilyenkor jellemzően hosszabb ideig végzed az adott tevékenységet, és a fáradtság érzése helyett túlcsordulsz energiával. Számos tanulmány bizonyítja, hogy minél több időt töltenek az emberek flow állapotban, annál eredményesebbek. A flow állapothoz világos célok kellenek, a kihívás mértékének egyensúlyban kell lennie az egyén képességeivel, valamint az adott tevékenység végzése önmagában visszajelzést kell adjon az eredményességről. Képzéseink során igyekszünk olyan környezetet teremteni, amiben a résztvevők flow-ba kerülhetnek.