Résztvevőink mondták

Szeretném megköszönni, hogy részt vehettem ezen a kurzuson. Főleg a coviddal terhelt időszak óta lettem a különböző online képzések gyűjtögetője, tényleg rengeteget megcsináltam, lementettem, aztán soha nem is foglalkoztam vele, mert nem tudott újat adni. A Flow képzése viszont párját ritkítja, minden egyes anyaga egy igazi kincs, komolyan. Annyira jó volt úgy belekezdeni egy anyagba, hogy kristálytisztán láttam magam előtt az egység célját és főbb pontjait, ahogyan feladatokkal kíséritek az egész folyamatot és nemcsak a végén zúdul ránk a "házi", aminek nem is kell mondanom, hogy mennyi-mennyi haszna van. A videós anyagoknál is szuper volt, hogy nem kellett 40-60 perces monstrumelőadásokkal birkózni, hanem rövid, jól emészthető adagokban kaptuk a tudást. Nem biztos, hogy így írásban át tudom adni azt a hálát, amit érzek. Hatalmas ajándék az, hogy Tőletek tanulhattam, hogy ennyi profi szakember tudásából meríthettem.

Balogh Bence

Biológia, történelem szakos tanár

Nagyon élveztem a kurzust. Azt vettem észre a mindennapokban, hogy egyre analitikusabb szemmel vizsgálom magam és a kollégáimat is, szívesen mélyedek el magamban egy-egy szituáció vagy viselkedés kapcsán. A helyzetek felismerése egyre kevésbé okoz kihívást. Az első modul inkább az önképem formálásában, míg a második inkább a többiekkel való viszonyulásomban nyújt segítséget.

Farkas Fanni

Employer Branding Offizzer, Brandfizz

Nagyon köszönöm a Vezetői Önismeret során kapott sok-sok ismeretet, támogatást, és a nagyon jó hangulatú live alkalmakat. A tanultak alapján elindultam egy tanulási úton, amihez az indító lépéseket a kurzus nélkül nem tudtam volna megtenni. Nagyon hasznos számomra az ebben adott támogatásotok. Köszönöm! Nagy érdeklődéssel várom a következő felvonást 🙂

Györke-Szilágyi Éva

Ügyvezető, Bilingual Nonprofit Kft.

Vezetőként számomra nagyon értékes összefoglaló az eddigi tananyag, mini MBA-nek élem meg, szerencsés, aki ebbe belevág. Jöttek új impulzusok, amelyek felkavarták az állóvizet bennem, igyekszem ezt a lendületet napi formálódásra kihasználni. Sokat segített a személyes figyelem, noszogatás is.

Riskó Zoltán

Tulajdonos, ügyvezető, Gépészek Társasága Kft.

Nagyon tetszik a képzés, elindította a kérdéseket bennem, és szép sorjában vizsgálgatom a kérdőjeleket. Izgalmas alkalmazni a tanultakat és főleg a hatásukat figyelni. A reakciók mindig is érdekeltek. Köszönöm, hogy kaptam lehetőséget és módszereket arra, hogy jobb barát és jobb kolléga legyek. Jöhet a gyakorlat 🙂

Józsa Ibolya

Hasznos információkat kaptam, gyakorlatias volt, jól felkészült trénerekkel találkoztam.

Gonda Orsolya

Értékesítési csoportvezető, Szallas.hu