Sóváry Dóra

Tapasztalat:

Tanácsadóként és coachként 11 éve foglalkozom szervezetek, csoportok és egyének fejlesztésével. Előtte rövid ideig dolgoztam nagyvállalati HR oldalon, ahol képzésfejlesztéssel és munkaerő szervezéssel foglalkoztam. ​
Online és virtuális képzéseket és oktató videókat 2019 óta készítek. Bevallom, eleinte voltak kétségeim ezek hatékonyságát illetően, de mára látom és tudom, hogyan tartsam őket úgy, hogy az a résztvevők számára a lehető legjobban hasznosítható legyen. 

Szervezetek, akikkel együtt dolgoztam: MOL, Praktiker, Magyar Telekom, Telenor, Szállás.hu, Lightware, Vodafone, Teva, Tungsram, UPC, Richter Gedeon, Mercedes, BoldAgro, Bosch, Metro, Nielsen, MSD

Szakterület:

Pszichológusként és közgazdászként, valamint A Magyar Pszichológiai Társaság által akkreditált képesség- és személyiségfejlesztő trénerként kezdtem a pályám. 
A témák közül, melyekkel foglalkozom kiemelkedik a vezetők és tehetségek fejlesztése (önismeret, készségfejlesztés stb.), de nagyon vonzanak az egész szervezeten átívelő fejlesztési folyamatok is. Minősített tanácsadóként dolgozom a Human Synergistics, a GPOP, az ARP valamint a hálózatkutatás eszközeivel.

Kurzusaim: