Remsei Rita

Tapasztalat:

Készség- és vezetőfejlesztői szakmai utamon dolgoztam trénerként és coachként egyénekkel, csoportokkal, kis- és középvállalkozásokkal, nagyvállalatokkal. Évekig gondoskodtam egy hazai nagyvállalatnál a kollégák képzéséről és fejlesztéséről HR-esként. Virtuális környezetben 2020 óta dolgozom, rendszeresen tartok együttműködés- és készségfejlesztő programokat online.

Szervezetek, akikkel együtt dolgoztam: MKB Bank, Thermo-Fisher Scientific, Scitec, Tesa, Egis, Telenor, Sanofi-Genzyme, Samsung, PWC, MOL, NKM, Electrolux, Veluxnet, Lightware, Signal, Vodafone, Sberbank, Roche, Wizzair, Lidl, Máltai szeretetszolgálat

 

Szakterület:

Pszichológus és közgazdász vagyok, a Flow Magyarország trénere és tanácsadója, 10 éve foglalkozom egyének, csoportok és szervezetek fejlesztésével. Küldetésemnek tekintem, hogy egy olyan világot építsek, ahol az emberek jobban tudnak egymással együttműködni, kommunikálni, összetartani, egymást támogatva jól élni. Hiszem, hogy ehhez önismeretre, nyitottságra és tudatosságra van szükség. Fő szakterületeim az érzelmi intelligencia, a vezetői önismeret és tudatosság, valamint akkreditált mindfulness tanárként a tudatos jelenlét és stresszkezelés.

Kurzusaim: