Mócher Veronika

Tapasztalat:

"Közel tíz évig dolgoztam multinacionális vállalatoknál vezetőként, belső trénerként és coachként. 25 éve tartok tréningeket, egyéni és csoportos coachingot. Oktatóként részt vettem több egyetemi képzésben is (SOTE Mentálhigiéné és szervezetfejlesztési képzés, BGE Business Coach képzés). Oktatóvideókat, online képzéseket 2019 óta készítek önismereti és vezetői készségfejlesztés témákban, Szervezetek, akikkel együtt dolgoztam: BAT, CIB Bank, DANA, Eagle Ottava, Electrolux, Fundamenta, GE Power&Water, GIRO, Jabil, Jókenyér, Joyson Safety Systems, K&H Bank, KÉSZ, Lufthansa Technik Budapest, MNB, MOL, MVM, Magyar Telekom, NN, Raiffeisen Bank, RedBull, Sanmina, Scitec, Signify, Syngenta, Újház"

Szakterület:

HR-es és minőségügyi szakmérnök vagyok, a Flow Magyarország szenior tanácsadója. Abban támogatom a vezetőket és a munkatársakat, hogy minél jobban megismerjék és megértsék saját, és mások működését, ezáltal teremtve egy jó alapot a hatékony együttműködéshez. 
Az egyéni és csoportos coaching mellett Akció Tanulócsoportokat is vezetek. Trénerként testre szabott vezetőképző, csapatépítő és készségfejlesztő programokkal, AC/DC kialakításával és lebonyolításával foglalkozom. Minősített Human Synergistics® (HS), DISC és GPOP© tanácsadó vagyok. Szervezetfejlesztőként változásmenedzsment folyamatok támogatásában, workshop-ok kialakításában veszek részt.

Kurzusaim: