• Miből áll egy online kurzus?

  Minden képzésünk többször visszanézhető video tanananyagokból, letölthető segédanyagokból és munkafüzetekből, valamint az oktatók által adott gyakorló feladatokból áll. Javasoljuk, hogy ne csak a video-kat nézd meg, hanem töltsd ki a munkafüzetet, és végezz el minden gyakorló feladatot. Így lesz maradandó a tanulásod.

 • Regisztrálnom kell egy kurzus elvégzéséhez?

  Igen, regisztrálnod kell a TalentLMS rendszerébe. A tanulási platform-ra belépve egy kurzust bármikor abba tudsz hagyni, majd később visszatérhetsz és folytathatod.

 • Még nem tudok dönteni. Belenézhetek ingyenesen az egyes képzésekbe?

  Igen, ingyenesen elérhetővé tettük minden kurzusunk első leckéjét, hogy minél inkább tudd, mit vásárolsz. Ehhez mindössze regisztrálnod kell.

 • Mennyi időt vesz igénybe a kurzusok elvégzése?

  Minden kurzus elvégzése más-más időbefektetéssel jár. A várható időtartamot a kurzus-leírásban szerepeltetjük. Minikurzusaink jellemzően 1-2 óra, nagy kurzusaink jellemzően 4-6 óra időbefektetéssel járnak.

 • Meddig elérhetőek a tananyagok?

  A regisztrációt követően 1 évig bármikor vissza tudod nézni a videókat. A munkafüzetet, segédanyagokat pedig le tudod tölteni magadnak, így azok örökre a tieid.

 • Kapok oklevelet a kurzus elvégzéséről?

  Igen, a kurzus elvégzése után automatikusan névre szóló oklevelet kapsz, amit letölthetsz, és a LinkedIn oldaladra is feltölthetsz.

 • Van lehetőségem az oktatókkal kapcsolatba lépni?

  Igen, fórumokban tudsz kérdezni. Ezeket a fórumokat oktatóink is olvassák, és válaszolnak a kérdésekre. Ha olyan kurzust vásárolsz, ami live konzultációt is tartalmaz, akkor pedig ezeken az alkalmakon is felteheted a kérdéseidet.

 • Hogyan tudok az oldalon fizetni?

  Bankkártyával tudsz vásárolni az oldalon a Barion rendszerének a segítségével.

 • Ajándékba is tudok kurzust vásárolni?

  Igen, van lehetőség ajándékba vásárolni kurzust. Kattints a kiválasztott terméknél az ajándékba veszem gombra és töltsd ki adataidat!

 • Milyen Internetes böngészőt használjak a kurzusok elvégzéséhez?

  Bármelyik modern böngésző alkalmas az oldal használatára, beleértve az alábbiakat: Firefox, IE 9+, Chrome, Safari és Opera. A felület a legújabb mobil eszközök által használt böngészőket is támogatja (pl.: iOS és Android). Amikor a rendszer érzékeli, hogy egy régi böngészőt használsz, automatikus figyelmeztetést küld, hogy frissítsd a böngésződet a megfelelő működés érdekében. Fontos: a régi böngészők nem támogatják a HTML5 és ehhez hasonló szabványokat, így javasoljuk, hogy a jobb felhasználói élmény érdekében válts modern böngészőre.