Balázs György

Tapasztalat:

A Közgazdasági Egyetem elvégzése óta tanácsadóként dolgozom. Először a PPL Consulting munkatársa voltam, majd a TMI magyarországi irodáját vezettem 7 évig.
A TMI hálózat tulajdonosai felkértek a szervezet nemzetközi vezetésében való részvételre. 4 évet dolgoztam ebben a pozíciómban. 2008 tavaszán tértem vissza Magyarországra és a Hewitt magyar irodájának az ügyvezetését vállaltam el. 5 évig vezettem a magyar szervezetet. Azóta is rendszeresen vezetek fejlesztési folyamatokat, támogatok szervezeti változásokat, coacholok felsővezetőket.

Szervezetek, akikkel együtt dolgoztam: BASF, MOL, NN Biztosító, Morgan Stanley, Richter Gedeon Nyrt. Raiffeisen Bank, Szállás.hu, Magyar Telekom, Vodafone, Philip Morris, KÉSZ

Szakterület:

Végzettségem szerint közgazdász vagyok. Szakterületem elsősorban a szervezet- és vezetésfejlesztés, változásmenedzsment, HR rendszer fejlesztés illetve az ezekhez kapcsolódó kis- és nagycsoportos, valamint egyéni programok magyarul és angolul. A konkrét tanácsadói feladat ellátásában segítségemre válik, hogy magam is építettem céget, vittem végig változásokat, értékesítettem szolgáltatást saját szervezetemben és ügyfeleknél egyaránt.

Kurzusaim: