Képzések cégeknek

Flow-ként az tett minket sikeressé az elmúlt 20 évben, hogy ügyfeleink egyedi igényeire reagálva dolgozzuk ki testre szabott, professzionális megoldásainkat. Céges ügyfeleinkkel az online térben ugyanígy dolgozunk: ha cégvezetőként vagy képzési vezetőként megkeresel minket, akkor arról fogunk beszélgetni veled, hogy nektek mire van most leginkább szükségetek, mi támogatna benneteket a leghatékonyabban az üzleti céljaitok elérésében, és ehhez kínálunk testre szabott megoldást. 

TELJESEN TESTRE SZABOTT ONLINE KURZUS

Egyedi igények alapján alakítjuk ki a képzéseket a megadott témákban (pl. egy új rendszer bevezetése, céges értékekre épített online kurzusok, a stratégia beépítése a mindennapokba, stb.). Ilyenkor a ti brandetekhez illeszkedünk, saját logóval ellátott videós és nyomtatható anyagokat adunk át. A képzés tartalmát többszöri egyeztetés során véglegesítjük, a Ti képzési céljaitokat szem előtt tartva.

Akikkel már dolgoztunk együtt: Market Zrt.

Érdekel

BLENDED FEJLESZTÉSI PROGAM

Hatékony megoldás, amikor kombináljuk az online és az offline képzéseinket különböző készségfejlesztő témákban (pl. asszertív kommunikáció, konfliktuskezelés, időgazdálkodás, vezetői képzések): az új tudás megalapozását online kurzusok formájában adjuk át (videós anyagok, olvasnivalók, kvízek, hangolódó feladatok), hogy a költségesebb jelenléti képzési idő lecsökkenjen, és minél gazdaságosabbá váljon. A közösen eltöltött időnket ilyenkor gyakorlásra, reflexióra, visszajelzésre szánjuk.

Akikkel már dolgoztunk együtt: MOL Nyrt., MemoQ

Érdekel

SIKERES VEZETŐ KÉPZÉSEINK

Elsősorban frissen kinevezett vagy tapasztalt vezetőknek ajánljuk ezeket a kurzusainkat (Sikeres vezető 1: Friss vezetők / Sikeres vezető 2: Megküzdés a kihívásokkal). A résztvevők a 8 hetes kurzus során minden héten live konzultáció keretében találkoznak az oktatókkal, ahol feltehetik kérdéseiket, feldolgozhatják konkrét eseteiket. A programokat zárt képzés formájában is kérhetitek, ilyenkor csak a ti vezetőitek vesznek részt a képzésen, és a live konzultációk tartalmát testre szabjuk a cégetek környezetére, kultúrájára. A képzések fókuszában a vezetői szerep és működés áll, a sikeres vezetővé váláshoz nélkülözhetetlen tudást és készségeket adjuk át (a vezetés modelljei, vezetői kommunikáció, munkatársak motiválása, nehéz helyzetek kezelése). 

Akikkel már dolgoztunk együtt: CIB Bank, Raiffeisen Bank, Linde, Sanofi, Grundfos, Wallis, Emil Frey, Egis, Graboplast, Brandfizz

Érdekel