hogyanmotivaljakmasokataccordion

Modul Leírása

Már az Ipari forradalom 4.0-t éljük meg, mesterséges intelligencia dönt helyettünk, munkafolyamatok robotizálódnak, aminek hatására az ember és ember közötti kommunikáció jelentősége még inkább felértékelődik. Egy sikeres vezető viszont ebben is a lehetőséget látja, hiszen elég csak a megfelelő kommunikációs eszközt megválasztania, hogy motiválni tudja munkatársait.


Oktatók

Frenyo Andrea

vezetőfejlesztő tréner, tanácsadó

20 éve foglalkozik vezetés- és szervezetfejlesztéssel, változások támogatásával. Két fő terület inspirálja: legyünk flow-ban amikor dolgozunk, és tartsuk fenn a motivációt ? a sajátunkat és másokét egyaránt. Meggyőződése, hogy erre mindenkinek van hatása, akár otthon, akár a munkahelyén. Olyan fejlesztési folyamatokban vesz részt, amelyek megvalósuló, és hosszú távon fenntartható viselkedésváltozást hoznak létre, több hazai és külföldi szervezetben, többek között pl. tesa, Richter, K&H, VSSB


MODUL RÉSZLETEI

Terjedelem: 3 hét

Live konzultáció: 3 alkalom


Modul tematikája

  • Hogyan kerülhetünk flow-ba?
  • Mire kell ehhez odafigyelnünk a mindennapjainkban?
  • Hogyan ismerhetem fel a saját magam és mások elsődleges motivációs szükségletét?
  • Hogyan reagáljak az eltérő szükségletekre, és hogyan építsek rájuk?
  • Hogyan tudok olyan környezetet teremteni, ahol a munkatársaim minél többet vannak flow-ban, ami egyértelműen növeli a teljesítményüket?