Miskó Diana

Tapasztalat:

A 9 éves HR és 13 éves Flow-s szervezetfejlesztői-tréneri tapasztalatom mellett 8 év oktatási tapasztalattal rendelkezem többek között Budapest legnagyobb egyetemein: Budapesti Corvinus Egyetem, Budapesti Gazdasági Egyetem, Budapesti Műszaki Egyetem, SOTE. Fő tantárgyaim: változásmenedzsment, coaching, action learning (csoportos coaching), elimerő és megoldásfókuszú megközelítések és pszichodráma-akcióorientált eszközök.
Szervezetek, akikkel együtt dolgoztam: KPMG, Ericsson, Dreher, Vodafone, Unilever, Magyar Telekom, MOL, OTP, DHL, tesa, Siemens, Harman/Samsung, Bridgestone, Morgan Stanley, GlaxoSmithsKline, BAT, British Petrol, Unilever, Roche, Nestlé, Bonafarm, Bold Agro, Bátor Tábor, Tchibo, TATA, Market, Unicredit, BrandFizz.

Szakterület:

Pszichológus és pszichodráma vezető vagyok, a Flow Magyarország partnere, senior tanácsadója, trénere és coacha. Egyének, csapatok és szervezetek változásának támogatásával foglalkozom a pozitív pszichológia és az appreciative, elismerő-megerősítő megközelítések képviselőjeként minden fejlesztési és együttműködési helyzetben. Támogatom az erőforrások és eszközök megtalálását ahhoz a bátorsághoz, hogy a félelmek helyett az álmok
vezéreljenek.
Fő szakterületeim a változásmenedzsment, a vezetői csapatok fejlesztése és interperszonális konfliktusok megoldása, valamint a coaching típusú, támogató vezetői készségek fejlesztése.

Kurzusaim: