mibolleszazempowermentaccordion

Modul Leírása

A vezetéselméletben négy jól körülhatárolható vezetési stílust azonosítottak, és mindannyiunknak megvan a maga kedvence ezek közül, ami a legközelebb áll hozzánk.

A kurzus során a résztvevők:

  • Megismerkednek a négy vezetési stílussal, és felfedezik azt is, melyik jellemző rájuk leginkább.
  • Foglalkozunk azzal, hogy a beosztottakat hogyan tudjuk kategóriákba rendezni, és melyik típusú beosztotthoz melyik vezetési stílus passzol: hogyan érdemes bánni velük, hogy a legjobb teljesítményt hozzuk ki belőlük.
  • Elmélyülünk a delegálás témakörében: megvizsgáljuk, mire érdemes odafigyelni, és mik a sikeres delegálás lépései.
  • Megismerkedünk a GROW modellel,
  • és a résztvevők gyakorolják, hogyan tudják munkatársaikkal a coaching stílusú vezetést alkalmazni a mindennapi helyzetekben.

A kurzus során feldolgozunk esettanulmányokat, és egy egyéni akciótervet is kidolgoznak a résztvevők arra, hogyan tudják a tanultakat a saját csapatuk kapcsán hasznosítani.


Oktatók

Bozsogi Dia

pszichológus, vezetőfejlesztő tréner

15 éve foglalkozik emberek és szervezetek fejlesztésével, vezetőképzéssel. Célja, hogy az egymással dolgozó emberek eredményesebbek legyenek, és jobban is érezzék magukat munka közben. Megszállottan kísérletezik olyan fejlesztési programok tervezésével, amelyek révén a résztvevők valóban használják is a tanultakat a mindennapokban. Számos hazai szervezet vezetőit képezte az elmúlt években, pl. Raiffeisen Bank, MOL, Market, Egis, illetve alapítója és gazdája a Flow Vezetői Önindító nyílt vezetőképző programnak.

Mócher Veronika

vezetőfejlesztő tréner, tanácsadó

Közel tíz évig dolgoztam multinacionális vállalatoknál vezetőként, belső trénerként és coachként. 25 éve tartok tréningeket, egyéni és csoportos coachingot. Oktatóként részt vettem több egyetemi képzésben is (SOTE Mentálhigiéné és szervezetfejlesztési képzés, BGE Business Coach képzés). Oktatóvideókat, online képzéseket 2019 óta készítek önismereti és vezetői készségfejlesztés témákban. Szervezetek, akikkel együtt dolgoztam: BAT, CIB Bank, DANA, Eagle Ottava, Electrolux, Fundamenta, GE Power&Water, GIRO, Jabil, Jókenyér, Joyson Safety Systems, K&H Bank, KÉSZ, Lufthansa Technik Budapest, MNB, MOL, MVM, Magyar Telekom, NN, Raiffeisen Bank, RedBull, Sanmina, Scitec, Signify, Syngenta, Újház.


MODUL RÉSZLETEI

Terjedelem: 2 hét

Live konzultáció: 3 alkalom