Magura Ildikó

Tapasztalat:

"Az üzleti életben 1992 óta dolgozom, mellette főállású egyetemi oktatóként 28 évet oktattam a MATE (volt SZIE) Humán erőforrás menedzser távoktatási és posztgraduális képzésein, valamint a Vezetés-szervezés mesterszakon. Vendégoktatóként jelenleg is több egyetemi képzésben veszek részt (METU Szervezetfejlesztési szaktanácsadó képzés, Corvinus Egyetem HRBP képzés, Kommunikáció és média mesterszak, Vezetés-szervezés mesterszak). Azzal foglalkozom legtöbbet a munkám során és az életemben, hogy miként lehet a legtöbbet kihozni önmagunkból és a környezetünkből. Szervezetek, akikkel együtt dolgoztam: CIB Bank, Dreher Sörgyárak, Egis Gyógyszergyár, K&H Bank, MAVIR, MÁV-Start, MÁV, MOL, MVM, Nestlé, Prolan, Richter Gedeon Vegyészeti Gyár."

Szakterület:

Közgazdász vagyok, a Flow Magyarország partnere és tanácsadója, 29 éve foglalkozom egyének, csoportok és szervezetek fejlesztésével. Célom, hogy az emberek jobb környezetben tudjanak élni és dolgozni és ők maguk is tegyenek ezért.
Fő szakterületeim a szervezeti kultúra fejlesztése, kiemelt figyelemmel a vezetési kultúra fejlesztésére, hiszen a vezetők erőteljesen meghatározzák a szervezeti élhetőséget. Foglalkozom még az egyéni megközelítés, a mindset szerepével és azzal, hogy mindez hogyan befolyásolja a sikerességünket, személyes hatékonyságunkat.

Kurzusaim: